Honning bolcher

HONNINGBOLCHER TIL DEN ØMME HALS

Honningbolcher
100 g yndlingshonning
150 g sukker
1 spsk flormelis

1 silikoneunderlag
1 sæt gummihandsker
1 sukkertermometer

Kom sukker og honning i en kasserolle, og kog under konstant omrøring, til der opnås en temperatur på 160c. Hæld sukkermassen ud på silikoneunderlaget, og lad det køle en smule. Tag handskerne på, og saml sukkermassen til en bolle. Træk den ud til en lang pølse på ca. 1 cm i diameter, og klip små bolchestykker af. Man får den rigtige facon ved at dreje pølsen en kvart omgang ved hvert klip.

Drys flormelis over bolcherne, så de ikke klistrer sammen. Opbevar dem i et glas.

Tip: Smagen kommer fra honningen, så gå ikke på kompromis, men vælg din favorit.
Tip: Læg evt. et viskestykke under silikoneunderlaget, hvis det er tyndt, og bordpladen er sart overfor varme.